Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

2. Kamado Grillező Miniplus 14", 35cm rács átmérő 14872

Kapható választék:
Fizetési mód:
Szín:
109.900 Ft
87.920 Ft
-20%
Az akció időtartama: 2024. 02. 07. -
Menny.:db
Szállítási díj: 7.500 Ft
Cikkszám: 14872
Elérhetőség: 29 db raktáron
Nyomtatás
ingyenes szállítás - konyhatizezercikk.hu előnyök - konyhatizezercikk.hu

Válassza csomagban

130.880 Ft
106.802 Ft
18% Kedvezmény:

Paraméterek

Amennyiben a termék kiszállítással kerül megrendelésre, abban az esetben a rendelés végösszegét az ÁSZF-ben meghatározott szállítási költséggel együtt , előreutalással/ bankkártyás fizetéssel való kiegyenlítést követően van lehetőség házhoz szállításra átadni.

A Kamado grill különleges grillezési élményt nyújt a kerámia grillek több ezer éves hagyományát választóknak. Prémium kerámia grillünk a legjobb választás a kültéri faszenes sütéshez.

Anyaga: kerámia,fém, fa

Mérete:

  • rács átmérő:34 cm,
  • belső átmérő : 35 cm,
  • külső átmérő : 39 cm
  • magassága felhajtott tetővel : 86 cm,
  • lehajtott tetővel : 65 cm ,
  • szélesség füllel : 55 cm,
  • falvastagsága kb 20-23 mm

Szállítási méretek:
48 cm széles; 48 cm hosszú; 65 cm magas gyári dobozban

Nettó súlya: 41 kg

Színe: fényes piros

Ez a kamado grillező 4-5 főre is elegendő méretű. Súlyából adódóan mobilis így akár a hétvégi horgászatra is elvihető.

Hőszigetelés és hatékonyság:

Kiváló minőségű, vastag kerámia anyagból készült, amelynek köszönhetően egy jó minőségű, keményfából készült faszén használatával, mérsékelt hőtartományban akár 12 órán keresztül is használható rátöltés nélkül, kevés faszén felhasználásával. Az alsó és felső szellőzőrácsok állításával pedig pontosan beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, akár 90-100 Celsius-foktól egészen 400 Celsius-fokig.

Gazdag és füstös íz:

A faszénnel működő kamado grill autentikus füstös aromát ad az ételnek, amit egy gázos grillezővel nehezen lehet elérni, és ezt tovább fokozhatjuk különféle füstölőfák és füstölőchipsek segítségével. A kerámia anyag nedvességet zár, így szaftosabb ételeket kapunk, mint más grillezők esetében.

Stílusos megjelenés:

A kamado grillezőknek tojás formája van és fényes piros színe így a kertiparti sztárja lehet.

Mobilis:

A kamado grillezők súlya a vastag kerámia anyagnak és öntöttvas kiegészítőinek köszönhetően magas, így a nagyobb méreteket gurulós vázszerkezettel adjuk, kisebb testvérei pedig elég könnyűek ahhoz, hogy akár magunkkal vigyük egy kirándulásra vagy horgászatra is.

Kamado grillező begyújtása:

A kamado grillező begyújtásánál az első számú szempont a kerámia hőmérséklete. 10-15 Celsius-fok alatt azt javasoljuk, hogy a kamado grillben történjen a begyújtás elektromos grillgyújtó vagy grillbegyújtó segítségével, hogy a kerámia anyag a faszénnel együtt melegedjen át, így elkerüljük annak a lehetőségét is, hogy a hirtelen hőmérséklet-változás miatt (faszénbegyújtó kémény segítségével begyújtott és felizzított faszén beleöntésével) a tűztér (kerámia) megrepedjen. Nyissuk meg teljesen az alsó szellőzőnyílást, és hagyjuk nyitva a kamadót körülbelül 20 percen keresztül, amennyiben a grillben kerül  begyújtásra a faszén. A faszén kifehéredése után mozgassuk át a faszenet, majd csukjuk le a grillező fedelét, és a felső szellőzőnyílást nyissuk meg teljesen. Újabb 20 perc elteltével, miután a grillező is kellőképpen felmelegedett, az alsó és a felső szellőzőnyílás segítségével állítsuk be a kívánt hőmérsékletet.

Mennyi faszén szükséges a kamadohoz?

Azt javasoljuk, hogy a keményfából készült faszenet körülbelül ¼-ig, maximum ⅓-ig töltsük, általában a tűztér lyukacsos részéig. Jó minőségű faszén használatával és lassú sütéssel, amely 110-130 fok között van, 12-15 óra sütési időt tesz lehetővé egy töltéssel.

Tisztítása: a Kamado öntisztító. Melegítse fel 260 fokra 30 percre, és leéget minden ételmaradékot. NE használjon vizet vagy egyéb tisztítószert a belső részek tisztításához. A falak anyaga porózus, és elnyeli a használt folyadékot, ez törést okozhat. Ha túl sok korom halmozódik fel, akkor drótkefével  kaparjuk le a szén-maradványokat a következő használat előtt. Tisztítsa meg a grill lapot és a rácsokat nem karcoló ronggyal, ha a készülék teljesen kihűlt. A külső felület tisztításához várja meg, amíg a Kamado kihűl, majd nedves ruhával, enyhe tisztítószerrel törölje át.

Csatolt dokumentumok

Árukereső.hu Árukereső.hu