Milyen lábast ajánlunk szabadtéri használatra?
A natúr öntöttvas lábas nagyon jó szabadtéri használatra, ugyanakkor használat után a rozsdásodás elleni védelem miatt olajjal, vagy zsírral kell kezelni őket, ami konyhában nem túl praktikus.
A natúr öntöttvas lábas az a kiegészítő, amelyet elég egyszer megvenned, ugyanis nagyfokú minőségének köszönhetően éveken keresztül, sőt mi több - évtizedeken keresztül hű társad lehet a főzésben.
Mivel az öntöttvas lábas stabil feltételeket teremt a gasztronómiai alkotásodhoz, garantáltan nem hagy cserben, a legnagyobb hajtásban sem!
Az öntöttvas technológiába való beruházás azt jelenti számodra, hogy érdemes élned ezzel az innovációval, melyet már hosszú esztendők óta kedvelnek az emberek.
Valódi felüdülést jelent az, amikor a család ebédjét, vagy vacsoráját kedvenc natúr öntöttvas lábasodban készíted el. Nem akármilyen élményt jelent az, ahogyan az ízek összeérnek a lábasban, egészen új színüket mutatják meg egy főzés alatt.
A különböző konyhatechnológiai eszközök kipróbálásával felfedezheted, megismerheted a gasztronómia számodra még ismeretlen dzsungelét. Ennek az expedíciónak a végén pedig ott vár téged az ízletes végeredmény!
32 cm-es Perfect Home Öntöttvas lábas
A natúr öntöttvas lábasokat használhatod szabad tűzön, gáz- illetve elektromos tűzhelyen - sütőben, parázson, kemencében is, csak arra ügyelj, hogy mindig viselj sütőkesztyűt!
Teremts tökéletes körülményeket a sütéshez, főzéshez.
A főzések során elsődleges fontossággal bírnak a receptúrák, ám az sem mellékes, hogy milyen konyhai eszközpark áll a rendelkezésedre. Ha te is a minőséget választod a natúr öntöttvas lábas kiválasztása során, akkor negatív következményektől nem kell tartanod a konyhában.
Gondolj csak bele! Milyen kínos szituáció az, amikor például egy családi összejövetel alkalmával már ott sorakoznak az elkészítésre váró étel alapanyagai, a receptúrád is megvan, de a kiszemelt lábasban odaégnek a hozzávalók, és nem úgy puhulnak meg ahogy azt te elvárnád. Ebből a példából is látható, hogy mennyire fontos a minőségi öntöttvas lábas választás!
Milyen lábast ajánlunk konyhai használatra?
Konyhai használatra a zománcozott öntöttvas lábast javasoljuk, mert használat után nem kell kezelni.
Az öntöttvas lábas hátrányai
Mivel szinte semmi hátránya nincs az öntöttvasból készült lábasok használatának, egyet azért megemlítünk - ez a súlya. Ebből az is következik, hogy a lábasból nincsen kispórolva az alapanyag.
Az mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez nem az a konyhai eszköz, melyet csak úgy kisujjal emelgethetsz a tűzhely felett, de persze arról sincs szó, hogy nagy tömeget kellene mozgatnod.
Az öntöttvas lábas strapabírása, ellenállósága nem lehet kérdéses, hiszen nem véletlen, hogy világszerte rengetegen kedvelik és használják a mindennapokban.