Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mik az öntöttvas lábas előnyei, illetve hátrányai?

Mik az öntöttvas lábas előnyei, illetve hátrányai?

A legutóbbi blogcikkünkből megtudhattad, hogy miért érdemes rozsdamentes edényt választanod. Ma pedig az öntöttvas lábas előnyeiről, illetve hátrányairól tudhatsz meg többet.

Milyen lábast ajánlunk szabadtéri használatra?

A natúr öntöttvas lábas nagyon jó szabadtéri használatra, ugyanakkor használat után a rozsdásodás elleni védelem miatt olajjal, vagy zsírral kell kezelni őket, ami konyhában nem túl praktikus.

A natúr öntöttvas lábas az a kiegészítő, amelyet elég egyszer megvenned, ugyanis nagyfokú minőségének köszönhetően éveken keresztül, sőt mi több - évtizedeken keresztül hű társad lehet a főzésben.

Mivel az öntöttvas lábas stabil feltételeket teremt a gasztronómiai alkotásodhoz, garantáltan nem hagy cserben, a legnagyobb hajtásban sem!

Az öntöttvas technológiába való beruházás azt jelenti számodra, hogy érdemes élned ezzel az innovációval, melyet már hosszú esztendők óta kedvelnek az emberek.

Valódi felüdülést jelent az, amikor a család ebédjét, vagy vacsoráját kedvenc natúr öntöttvas lábasodban készíted el. Nem akármilyen élményt jelent az, ahogyan az ízek összeérnek a lábasban, egészen új színüket mutatják meg egy főzés alatt.

A különböző konyhatechnológiai eszközök kipróbálásával felfedezheted, megismerheted a gasztronómia számodra még ismeretlen dzsungelét. Ennek az expedíciónak a végén pedig ott vár téged az ízletes végeredmény!

öntöttvas lábas

32 cm-es Perfect Home Öntöttvas lábas

MEGNÉZEM

A natúr öntöttvas lábasokat használhatod szabad tűzön, gáz- illetve elektromos tűzhelyen - sütőben, parázson, kemencében is, csak arra ügyelj, hogy mindig viselj sütőkesztyűt!

Teremts tökéletes körülményeket a sütéshez, főzéshez.

A főzések során elsődleges fontossággal bírnak a receptúrák, ám az sem mellékes, hogy milyen konyhai eszközpark áll a rendelkezésedre.  Ha te is a minőséget választod a natúr öntöttvas lábas kiválasztása során, akkor negatív következményektől nem kell tartanod a konyhában.

Gondolj csak bele! Milyen kínos szituáció az, amikor például egy családi összejövetel alkalmával már ott sorakoznak az elkészítésre váró étel alapanyagai, a receptúrád is megvan, de a kiszemelt lábasban odaégnek a hozzávalók, és nem úgy puhulnak meg ahogy azt te elvárnád. Ebből a példából is látható, hogy mennyire fontos a minőségi öntöttvas lábas választás!

Milyen lábast ajánlunk konyhai használatra?

Konyhai használatra a zománcozott öntöttvas lábast javasoljuk, mert használat után nem kell kezelni.

Az öntöttvas lábas hátrányai

Mivel szinte semmi hátránya nincs az öntöttvasból készült lábasok használatának, egyet azért megemlítünk - ez a súlya. Ebből az is következik, hogy a lábasból nincsen kispórolva az alapanyag.

Az mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez nem az a konyhai eszköz, melyet csak úgy kisujjal emelgethetsz a tűzhely felett, de persze arról sincs szó, hogy nagy tömeget kellene mozgatnod.

Az öntöttvas lábas strapabírása, ellenállósága nem lehet kérdéses, hiszen nem véletlen, hogy világszerte rengetegen kedvelik és használják a mindennapokban.

Válogass te is kedvedre fazék, lábas kínálatunkból!

 

Árukereső.hu Árukereső.hu